26 januari 2024

Siliconen dakcoating

Silicone dakcoatings zijn een type dakcoating dat als vloeistof wordt aangebracht en droogt tot een flexibele, waterdichte membraan op het dak. Ze zijn meestal gemaakt van een op silicone gebaseerd hars en zijn ontworpen om op de lange termijn bescherming te bieden voor een verscheidenheid aan dakoppervlakken, waaronder asfalt, beton, metaal en enkellaagsmembranen.

Er zijn meerdere voordelen aan het gebruik van silicone dakcoatings:

Duurzaamheid: Silicone dakcoatings zijn bestand tegen UV-straling, extreme temperaturen en weersinvloeden, waardoor ze een duurzame dakoplossing vormen. Ze kunnen temperatuurschommelingen weerstaan en hun flexibiliteit op de lange termijn behouden, wat helpt om krassen en blaarvorming te voorkomen.

Waterdichtheid: Silicone dakcoatings zijn zeer waterdicht en kunnen lekkages en waterbeschadiging aan het dak helpen voorkomen. Ze vormen een naadloos, continu membraan op het dak dat helpt om waterinfiltratie te voorkomen.

Energie-efficiƫntie: Silicone dakcoatings weerkaatsen zonlicht, wat kan helpen om de hoeveelheid warmte die door het dak wordt opgenomen te verminderen. Dit kan het energieverbruik om het gebouw te koelen verlagen, wat leidt tot energiekostenbesparingen.

Lage onderhoudskosten: Silicone dakcoatings zijn gemakkelijk te onderhouden en hoeven niet frequent te worden gerepareerd of opnieuw te worden gecoat. Ze kunnen met een simpele waterrins worden schoongemaakt en eventuele noodzakelijke reparaties kunnen meestal worden gemaakt met een patchkit.

In het algemeen zijn silicone dakcoatings een duurzame, waterdichte en energie-efficiƫnte dakoplossing die weinig onderhoud vereist.

Kort over ons

Eco-Roofing B.V. is een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.

Recent

Gallery

Eco-Roofing BV

Eco-Roofing BV is uw betrouwbare partner voor het verduurzamen van uw platte dak met behulp van hoogwaardige dakcoatings.

Gratis dakcoating offerte

10% introductiekorting!

Vul het onderstaande formulier in om een prijsindicatie voor onze witte dakcoating te ontvangen. We zullen op basis van de ingevulde gegevens eerst een prijsindicatie sturen.

Vraagt u de offerte particulier of zakelijk aan?*